Straks weer surfen
Door: Nicky
18 November 2008 | Nicaragua, Granada
We zijn nu 3 dagen in Granada geweest en vooral veel gerelaxed en gelezen. Het is zo warm! Maar we zitten in een heel ontspannen hostel, met een mooie patio waar alles omheen gebeurt. We hebben veel liggen lezen in hangmatten, spelletjes gespeeld en beetje door de stad geslenterd. Het is een aparte stad; we voelden ons niet echt in nicaragua, want alle gebouwen zijn zo koloniaal! het was in 1856 afgebrand en is laatst weer opgebouwd in dezelfde koloniale stijl.
Wouter had gisteren geld gepind en bij de ene automaat kwam het er niet uit, bij de automaat die er naast stond wel. Lijkt prima, maar het is nu wel 2 keer gereserveerd, dus Wouter is nu even contact aan het opnemen met de Postbank (thanks Koen) en dan komt het vast goed.
Ok wouter is klaar, we gaan inpakken en lekker naar Leon.
Laterz
18 November 2008 - 14:52
Oma:
lieve nicky en wouter,
jullie zien er nog niet uitgehongerd uit.volgens mij hebben jullie het goed naar je zin.
Zit in Bergharen jullie verhaal te lezen en de foto's te bekijken.
heel mooi !!!
Kom je met mijn verjaardag even over ?
Heel veel liefs en tot de volgende keer -
18 November 2008 - 19:51
Dick En Ria:
Klinkt weer goed allemaal, ons een beetje jaloers maken. De problemen met maag weer overwonnen dus! en.... het lezen doen jullie in het Spaans -;) -
19 November 2008 - 05:30
Mijntje:
Hoi lieverds
Het is hier lekker vroeg en zit te genieten van jullie mooie verhalen en fotos. Het weer is hier niet zo mooi, koud en nat.
Veel liefs, zoen. -
21 November 2008 - 08:14
Mireille:
Heerlijk zo warm! Hier is de sneeuw en hagel periode begonnen..
Leon ziet er mooi uit op Google images :) Surf ze!!!!
Kus -
23 November 2008 - 13:08
Marjolein:
He stoere surfdude en surfbabe. Het ziet er allemaal jaloermakend leuk uit! Geniet ervan he!
Kus -
23 November 2008 - 15:14
Pepe:
eeeehehhheeeh fritsie:P
julie hebbben zon wij lekker veel sneeuw en kou super fijn hier. volg je het voetbal nog een beetje daar? zoals dat huntelaar is uitgeschakeld:)
DVc gaat goed winnen elke wedstrijd met 6-1 of 4-2 of 3-0
later en wat een leuke foto's -
24 November 2008 - 20:24
Pieter En Sabine:
Hallo Nicky en Wouter,
Jullie zullen wel denken wie zijn die lui,we zijn bekenden van je ouders, Bas en Hannie.
Via onze gezamelijke vrienden Jan en Anton kregen we het verzoek om met jullie contact op te nemen. Wij wonen sinds
5 jaar 6 mnd. per jaar afwisselend in M.A.en in Holland. Meestal in Trujillo-Honduras. Daar zijn we nu en passen op een prachtig huis van een vriendin. Jullie zijn van harte welkom tot 14 December,daarna maken we een trip naar Costa Rica. Vanaf eind Januari tot eind April passen we op een huis in Panajachel-Guatemala. Het is enorm slecht weer hier op dit moment aan de Cariben, Trujillo is slecht te bereiken omdat er 2 bruggen zijn weggeslagen maar met bootjes en op pickuptrucks kom je er wel.Saludos, y buen viaje. Pieter en Sabine. peterspieter@yahoo.com
27 November 2008 - 09:08
Luuk:
Je ben toch wel van de schildpadeieren afgebleven he? Ik zie die Frits zo een omeletje klussen nl....