morgen beginnen we te werken
Door: Nicky
27 November 2008 | Nicaragua, León
We kwamen aan bij een super mooi plekje, met hangmatten, varkentjes, puppies, kippen, relaxte mensen en direct aan het strand. Maar eigenlijk te duur voor ons, maar we konden korting krijgen dus daar heerlijk gesurft. Wouter raakte aan de praat met de manager en die bood ons aan om daar een paar weken te werken. De mensen die engels spreken zijn nu erg druk,maar ze hebben veel canadese gasten en konden ons dus gebruiken! Beetje mee helpen met alles wat voorbij komt, misschien toeristen mee uit vissen nemen, ze zijn nog een deel aan het bouwen, dus misschien kan ik nog wat ecodesign implementeren en verder veel surfen en spaans oefenen met t personeel. Lijkt ons vet relaxed, morgen gaan we er weer heen, hebben we ook een plekje om kerst te vieren en een adres om boeken te bestellen of pakjes je laten bezorgen! Ik ga nog even hun gegevens opzoeken en zal dat hier bij zetten, de website is www.nicaraguasurfbeach.com
Verder hebben we de afgelopen 2 dagen een mooie tocht gemaakt waarvan ik nu super veel spierpijn heb. Om 4 uur verzamelen, samen ontbijten, tassen inpakken: tent, slaapzak, matje, eten, warme kleren, en 7.5 liter water. Zwaar!
Ik ben nu al een paar keer bijna mn bericht kwijt geraakt, dus ga m even opslaan en straks verder bewerken. En het is lunchtijd en typen met mn telefoon gaat langzaam, dus heb even pauze nodig. X
Dan zal ik het bericht maar even afmaken. Nicky heeft zich de laatste 2 dagen onnoemelijk aangesteld vanwege wat spierpijn in haar benen. Ze kon zelfs niet meer alleen de trap af.....vrouwen! Maar nu zal ze wel weer moeten, omdat er vanaf morgen werk aan de winkel is. IK ben heel erg benieuwd wat we precies gaan doen, maar er gaat vast ook veel gesurft worden. We weten alleen nog niet of we daar ook internet in het dorp hebben dus dit bericht kan voorlopig wel eens de laatste zijn geweest. We zullen voor begin januari vast nog wel eens wat van ons laten horen, maar zo niet maak je dan geen zorgen, wij vermaken ons wel!
We hebben net ook bedacht dat als we klaar zijn met werken we waarschijnlijk vliegen naar Zuid Amerika en dan van daar langzaam naar boven reizen tot we weer in Costa Rica zijn. Dat kost wel even wat extra geld, maar om nu alles twee keer met de bus te doen lijkt ons niet heel relaxed.
Hier hou ik het voor nu even bij. Veel plezier allemaal in Nederland en tot de volgende keer!
27 November 2008 - 19:29
Hannie:
Yeas, hartstikke leuk nieuws
kus -
27 November 2008 - 20:17
Mireille:
Wat super om te horen allemaal!!! En nu de ecodesign ideeën er nog door zien te krijgen daar ;) Spannend.. Het hotel dat ik je nog door zou geven: www.blacksheepinn.com
Dikke zoen -
28 November 2008 - 12:38
Bram:
Ziet er echt super uit die foto's... geniet ervan! Liefs Bram -
29 November 2008 - 21:55
Mireille:
Hey schatjes,
hopelijk hoor ik nog iets voor januari!!! Veel te leuk :) Anders iig suuuuuper veel plezier daarzo.
Kus -
30 November 2008 - 12:33
Siri:
Wat fijn dat jullie nu al wat kunnen werken. Wel gek om jullie met t-shirts aan en hoeden op te zien lopen, terwijl het hier sneeuwt! Super mooie foto's hebben jullie gemaakt! Gaan jullie maar lekker surfen dan ga ik weer lekker verder met mijn paper!
Veel plezier!
Liefs Siri -
01 December 2008 - 16:41
Berit:
Wauw, wat een mooie verhalen en foto's! Het lijkt erop alsof jullie het ideale baantje gevonden hebben. Geniet van het surfen bij lekkere temperaturen. Veel plezier daar met alles en succes met de spierpijn!! xx Berit -
03 December 2008 - 08:40
Willem:
Wow, ik heb even die website bekeken van je nieuwe baantje... Dat is echt te cool als je daar wat kan werken en tegelijk wat golfjes meepikken! Ben weer jaloers!
geniet ervan en succes met t Spaans... -
07 December 2008 - 14:26
Raymond :
Hey Nicky & Wouter,
Wauw, wat een leuke avonturen! Ik had jullie site al een paar keer bekeken, maar nog geen tijd gevonden ff snel berichtje te posten.
Ik word spontaan relaxt als ik jullie verhalen lees, erg leuk.
Blijf genieten!
Raymond