SURFEN!! - Reisverslag uit San Juan del Sur, Nicaragua van wouterennicky - WaarBenJij.nu SURFEN!! - Reisverslag uit San Juan del Sur, Nicaragua van wouterennicky - WaarBenJij.nu

SURFEN!!

Door: wouter

Blijf op de hoogte en volg

01 November 2008 | Nicaragua, San Juan del Sur

We zitten velig in San Juan del sur in een super mooi maar welwat oud hostel zonder fannetje (das wel jammer want het is hier in tegenstelling tot Costa Rica wel warm). We gaan vanaf maandag bij een gastgezin in huis wonen en 4 uur per dag spaanse les nemen. Vandaag ook voor het eerst gesurft op een fantastisch afgelegen strand (Playa Maderas). Nu snel stoppen want t internet cafe gaat dicht

• 02 November 2008 - 08:42

Swie:

netjes man! wie had ooit gedacht dat jullie het zo snel zouden kunnen regelen! succes met zoutwaterhappen!

• 02 November 2008 - 16:15

Jos:

Whow, in afwachting van jullie foto's kijk ik maar vast foto's en filmpjes van andere die ook op jullie strandje lopen, hangen(matje), surfen, waanzinnig!
    maarre, het ziet er ook wel heftig uit die golven, duzzuh, doe wel beetje voorzichtig hè ;-)

en vooral geniet!

• 02 November 2008 - 20:51

Ed:

Jongens heel leuk deze site te bezoeken. Ik ben wel een beetje jaloers hoor. Dit is iets wat iedereen eigenlijk zou moeten doen voor het te laat is. Nou ik hoop dat alles lekker gaat en kijk uit naar de volgende brief. Groetjes Ed