bijna vertrekken - Reisverslag uit Delft, Nederland van wouterennicky - WaarBenJij.nu bijna vertrekken - Reisverslag uit Delft, Nederland van wouterennicky - WaarBenJij.nu

bijna vertrekken

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

26 Oktober 2008 | Nederland, Delft

Morgen vertrekken we! Eerst een nachtje op t vliegveld in Frankfurt doorbrengen, en dinsdag vliegen we om 11 uur naar San José in Costa Rica.
Dan willen we verder reizen naar het noorden; Guatemala of Nicaragua om aan de westkust spaans te leren en te surfen. Dan na ongeveer een maand gaan we terug naar Costa Rica, hopelijk kunnen we daar 2 of 3 maanden werken en daarna weer verder reizen naar het zuiden. Misschien tot Patagonie in zuid Chili als we genoeg tijd en geld hebben.
En 5 mei zijn we weer terug, we vliegen via New York en blijven we daar eerst een lang weekend.

Allemaal goede vooruitzichten, dus nu nog even onze tas inpakken.

Groetjes Nicky en Wouter

• 27 Oktober 2008 - 11:46

Willemijn:

Lieve Nicky & Wouter,

Heel veel plezier op jullie 'aventura grande' (of zoiets). Enne ga me maar niet te veel missen ;)

Kus Willemijn

• 27 Oktober 2008 - 11:54

Carolien:

veel plezier schatjes!!!!

• 27 Oktober 2008 - 12:03

Claudia & Joris:

Buena suerte! Andale, andale, arriba, arriba!

Ole,
    Claudia & Jorge ;~)

• 27 Oktober 2008 - 12:08

Miki:

Toedoelodoki!! Niets doen wat ik niet zou doen! ;)

• 27 Oktober 2008 - 12:38

Jacqueline:

Nicky & Wouter, echt super veel plezier! Het lijkt me heerlijk jullie trip, geniet ervan! Liefs Jacqueline

• 27 Oktober 2008 - 15:14

Joost:

Onwijs veel plezier en goed veel foto's plaatsen, zodat we ook zonder jullie teksten te lezen kunnen bijhouden wat jullie aan het doen zijn! Tot 5 mei.

• 27 Oktober 2008 - 16:30

Quiel:

Jeetje zeg! Ben gelukkig ook niet een beetje jaloers... Heeeeel veel plezier!!

xxxx

• 27 Oktober 2008 - 19:52

Carla En Evert:

Lieve wereldreizigers, goede reis en veel plezier samen. Het zeilen was afgelopen weekend weer een belevenis: één van de zwaarden brak af, dus geen classificatie gehaald. Ondanks dat was het weer top! Dikke zoen van ons.

• 28 Oktober 2008 - 08:16

Jos:

Dag schattebouten,

Heel, heel veel genieten samen!
    ik ga genieten van jullie verhalen!

...en beloofd is beloofd, met pinksteren weer terug ;-)hè!

Liefs
    Tante

• 29 Oktober 2008 - 06:53

Bas En Hannie:

We wachten vol spanning op jullie eerste bericht, hier vriest het nu: de weilanden zijn wit en gisteren werd er al gestrooid op de snelwegen, maar nog niet met pepernoten.
    Dus: smeren en zonnen !!
    Liefs van Bas en mij.

• 29 Oktober 2008 - 07:36

Tomas, Buurman4eva:

hey dude en girl,

veel plezier he! enne weer zo'n stap avondje maar doen als jullie weer terug zijn?

• 29 Oktober 2008 - 09:01

Albert&Joke Luijpen:

Dag Nicky en Wouter,

Goeie reis, heel veel plezier, nieuwe ervaringen en pas goed op jezelf en elkaar!

• 29 Oktober 2008 - 14:34

Jan En Margôt:

Heel veel plezier en geniet van alles wat jullie tegen komen. Goede reis en tot ziens. Liefs van Jan en Margôt.

• 29 Oktober 2008 - 14:35

Siri:

Hoi Wouter en Nicky,

Ik hoop dat jullie een goede reis hebben gehad. Veel plezier en succes met de Spaanse lessen.
    Liefs Siri.

• 30 Oktober 2008 - 10:45

Mijntje:

Gisteren de uitnodiging van de doerak binnen gekregen, biertje hou ik nog wel te goed. Fijn zo snel al wat van jullie te horen.Wens jullie een geweldige mooie tijd, heelveel liefs x x

• 30 Oktober 2008 - 14:21

Jan En Helma:

Goed aangekomen dus vlgs. de berichten van Hannie en Bas!Fijn , we hopen dat jullie een mooie tijd tegemoet gaan, geniet ervan en tot hoors!Liefs Jan en Helma

• 31 Oktober 2008 - 09:07

Toon&Ine:

Hallo reizigers, ja slapen in een lege vertrekhal lijkt me ook niet alles, maar dat is vlug veranderd. Fijn dat jullie een goede reis hadden. Nu lekker foemperen in een bus en dan echt gaan genieten. Goede reis en heel veel plezier, tot horens Druten